Překyselený organismus

Překyselený organismus se projevuje neustálou únavou, bolestmi ve svalech, citlivostí na chlad, poruchami prokrvování končetin, zvýšenou náchylností k infekčním nemocem či zřetelnou změnou váhy (nemusí být všechny přítomny). Kyselost organismu můžete zjistit i jednoduchým domácím testem. Zajděte do lékárny pro lakmusový papírek a ten následující den zkropte ranní močí. Zbarvený papírek pak přiložte ke stupnici, abyste zjistili hodnotu svého pH (ideální 6,8–7,4).

Při nižším pH je ztíženo přenášení kyslíku a může dojít k zadušení buněk. Ve své stravě bychom proto neměli zapomínat na dostatečný příjem zásadotvorných potravin, čímž zabráníme řadě zdravotních problémů, jako je například únava, cukrovka nebo hemeroidy. Nevyvážené pH přispívá například k obezitě, osteoporóze, infarktu či mozkové mrtvici.

Velmi účinným prostředkem při odstranění kyselosti našeho organizmu je čirá -neperlivá-čistá voda! Elektromagnetický náboj má rozhodující vliv na acidobazickou rovnováhu organizmu a proto by voda měla být nejdůležitějším léčebným prostředkem proti překyselenému organizmu (2-3 litry denně). Nedá se nahradit žádným jiným nápojem!

Úprava jídelníčku

Zásadité potraviny – prospěšné:

  • Čerstvá zelenina. Některé mají kyselou chuť, ale v těle se mění a stávají se zásaditými. Hlavně špenát, brokolice, petržel, mořské řasy, okurky a všechny druhy salátů – vynikající na synchronizaci pH.
  • Ovoce. Ani v tomto případě se nenechte zmást kyselou chutí (např.: citrón, dosahuje v těle vysoký stupeň zásaditosti).
  • Zakysané mléčné výrobky
  • Celozrnné obilniny. Vynikající je hlavně proso. Ostatní obilniny jsou lehce kyselé. Ale protože správná strava by měla obsahovat i určité procento kyselin (do 20%) je dobré zařadit do jídelníčku i trochu obilnin. Konzumujte je vařené!
  • Přírodní med, mandle, žitné pečivo a krůtí maso.
  • Chlorofyl. Je obsažen v zelených rostlinách, které nejsou nějakým způsobem upravené.
  • Voda
  • Cvičení. Dostatečně rozvádí nadýchaný kyslík po celém těle. Proto je pohyb důležitý a pomáhá udržovat pH.

Kyselinotvorné potraviny – nutno se jim vyhýbat:

  • Rafinovaný cukr a jeho deriváty. Jeho pH je až 2,1 /velmi kyselé), umělá sladidla
  • Maso (skoro všechny tuky)
  • Rafinovaná sůl
  • Rafinovaná mouka a všechny její deriváty: těstoviny, dorty, sušenky, apod.
  • Výrobky živočišného původu – mléko, sýry, smetana, jogurty apod
  • Chleba, bílé pečivo
  • Margariny a smažená jídla
  • Kofein, sladké limonády, černý čaj, kakao
  • Alkohol
  • Tabák
  • Všechny konzervované potraviny, obsahující umělé chemické konzervanty, barviva, aroma a stabilizátory
  • Antibiotika a skoro všechny průmyslově vyrobené preparáty a léky

Alkalizační směs

Velice dobrá je i alkalizační směs - jednotlivé položky jsou v současné době na trhu k dispozici a proto by pro lékárnu neměl být problém směs namíchat.

Rozpis na alkalizační směs
Natrií dihydrogenphosphorici dihydrici 10,0
Kalii carbonici 10,0
Natrii hydrogencarbonici 80,0
Calcii carbonici 100,0
Magnesii subcarbonici 50,0
Biorezonanční terapie výtečně funguje na regulaci pH ve Vašem těle.
Přijďte se odkyselit a nastavit správnou cestu Vašemu zdraví.
Certifikát Bicom-optima
Certifikát sady KTT a baňkování
Certifikát Hammerovy ložiska
Certifikát pohybový aparát, eliminace alergií
Certifikát biorezonance ve veterinární medicíně
Certifikát buněčná ahormonální terapie
Certifikát
Certifikát systematika práce s přístrojem Bicom