Překyselený organismus

Překyselený organismus se projevuje neustálou únavou, bolestmi ve svalech, citlivostí na chlad, poruchami prokrvování končetin, zvýšenou náchylností k infekčním nemocem či zřetelnou změnou váhy (nemusí být všechny přítomny). Kyselost organismu můžete zjistit i jednoduchým domácím testem. Zajděte do lékárny pro lakmusový papírek a ten následující den zkropte ranní močí. Zbarvený papírek pak přiložte ke stupnici, abyste zjistili hodnotu svého pH (ideální 6,8–7,4).

Při nižším pH je ztíženo přenášení kyslíku a může dojít k zadušení buněk. Ve své stravě bychom proto neměli zapomínat na dostatečný příjem zásadotvorných potravin, čímž zabráníme řadě zdravotních problémů, jako je například únava, cukrovka nebo hemeroidy. Nevyvážené pH přispívá například k obezitě, osteoporóze, infarktu či mozkové mrtvici.

Velmi účinným prostředkem při odstranění kyselosti našeho organizmu je čirá -neperlivá-čistá voda! Elektromagnetický náboj má rozhodující vliv na acidobazickou rovnováhu organizmu a proto by voda měla být nejdůležitějším léčebným prostředkem proti překyselenému organizmu (2-3 litry denně). Nedá se nahradit žádným jiným nápojem!

Úprava jídelníčku

Zásadité potraviny – prospěšné:

  • Čerstvá zelenina. Některé mají kyselou chuť, ale v těle se mění a stávají se zásaditými. Hlavně špenát, brokolice, petržel, mořské řasy, okurky a všechny druhy salátů – vynikající na synchronizaci pH.
  • Ovoce. Ani v tomto případě se nenechte zmást kyselou chutí (např.: citrón, dosahuje v těle vysoký stupeň zásaditosti).
  • Zakysané mléčné výrobky
  • Celozrnné obilniny. Vynikající je hlavně proso. Ostatní obilniny jsou lehce kyselé. Ale protože správná strava by měla obsahovat i určité procento kyselin (do 20%) je dobré zařadit do jídelníčku i trochu obilnin. Konzumujte je vařené!
  • Přírodní med, mandle, žitné pečivo a krůtí maso.
  • Chlorofyl. Je obsažen v zelených rostlinách, které nejsou nějakým způsobem upravené.
  • Voda
  • Cvičení. Dostatečně rozvádí nadýchaný kyslík po celém těle. Proto je pohyb důležitý a pomáhá udržovat pH.

Kyselinotvorné potraviny – nutno se jim vyhýbat:

  • Rafinovaný cukr a jeho deriváty. Jeho pH je až 2,1 /velmi kyselé), umělá sladidla
  • Maso (skoro všechny tuky)
  • Rafinovaná sůl
  • Rafinovaná mouka a všechny její deriváty: těstoviny, dorty, sušenky, apod.
  • Výrobky živočišného původu – mléko, sýry, smetana, jogurty apod
  • Chleba, bílé pečivo
  • Margariny a smažená jídla
  • Kofein, sladké limonády, černý čaj, kakao
  • Alkohol
  • Tabák
  • Všechny konzervované potraviny, obsahující umělé chemické konzervanty, barviva, aroma a stabilizátory
  • Antibiotika a skoro všechny průmyslově vyrobené preparáty a léky

Biorezonanční metoda výtečně funguje na regulaci pH ve Vašem těle.
Přijďte se odkyselit a nastavit správnou cestu Vašemu zdraví.
Důležité upozornění:

Biorezonanční metoda není klasická medicína. Biorezonance je alternativní metoda a nenahrazuje klasickou medicínu. Taktéž mé pracoviště nefunguje jako klasická ordinace, já nejsem lékař a proto také nenahrazuji Vašeho klasického lékaře.

Děkuji za pochopení

Bc. Jana Ryšková
Certifikát Bicom-optima
Certifikát sady KTT a baňkování
Certifikát Hammerovy ložiska
Certifikát pohybový aparát, eliminace alergií
Certifikát biorezonance ve veterinární medicíně
Certifikát buněčná ahormonální terapie
Certifikát
Certifikát systematika práce s přístrojem Bicom